duminică, 2 august 2015

Pasiune.

      Pasiune. Esența care trebuie aplicată în tot ceea ce facem, pe care toți o căutăm dar nu mulți o simțim. Sentimentul care ne animă viețile monotone și care ne ghidează în viață. Singurul lucru care ne dă forță și curaj și singurul lucru mai puternic decât dragostea.
      Nu cred că e ceva ce trebuie să simți neapărat în relații. Consider că ai mai mute șanse să îți descoperi pasiunea în activitățiile relaxante. Spre exemplu, verișoara mea este pasionată de muzică  și se vede asta, defapt, se aude, atunci când cântă. Eu sunt pasionată de scris, motiv pentru care am pornit și repornit acest blog.
     Astăzi am petrecut ceva timp cu Ana. Ana este o tânără domnișoară cu vise mari într-un oraș mare, în București. Am descoperit că este pasionată de artele plastice. E o fire creativă, are multe tablouri și multe alte proiecte în desfășurare. Fiind atrasă de artele plastice, de desen, este firesc că la vârsta adoescenței a descoperit arta machiajului. Nu exagerez când spun că e o artă, machiajele făcute de ea sunt expresive, sunt bine definite și sunt aplicate aproape de perfecțiune. Ea și-a urmat pasiunile și sunt sigură că în scurt timp va face și ceva bani din asta. Tu de ce să te ascunzi? Indiferent dacă e vorba de dans, de muzică sau știință, arată lumii ce poți și rupe gura târgului,cum s-ar spune.

      P.S. Atașez postării câteva poze de azi cu munca Anei. Vezi blogul Anei, click AICI !!!!!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu