sâmbătă, 15 august 2015

Prima iubire

     Asta nu este o poveste de dragoste obișnuită, nu în opinia mea. Este o poveste ca în filme între o fată cu vise mari și tot ce a iubit vreodată, tot ce și-a dorit.
    Ai fost mereu în dreapta mea când am avut nevoie de tine. Nu contează de câte ori am plecat și te-am lăsat singur să mă aștepți, m-ai primit mereu înapoi cu brațele deschise, de parcă nici nu aș fi plecat vreodată. Mi-ai încurajat visele de când mi-am dat seama ce îmi doresc și încă le susții. Întotdeauna ai soluții pentru toate problemele mele de viitor și ai știut mereu cum să mă liniștești când am fost gata să erup. 
   Cine ar putea să uite toate locurile frumoase și impresionante prin care m-ai dus? M-ai lăsat să îți descopăr toate secretele, mi-ai arătat părțile tale frumoase iar eu am știut unde să le găsesc pe cele mai puțin plăcute. Ai știut cum să dai cu ambițiile mele de pământ și după să mă ajuți să le reconstruiesc cu cap.
    Poate că nu ne-am înțeles perfect de fiecare dată, poate nu toate întâlnirile au fost reușite și poate că de multe ori m-am bucurat că plec și te las în urmă. Dar acel mister al tău, toate lucrurile pe care poți să mi le oferi, cum mă faci să ma simt și cum mă ajuți să văd lumea din altă perspectivă, astea sunt lucruri care mă fac de fiecare dată să vin alergând spre tine.
    De multe ori îmi lipsești, câteodată, mă uit la poze cu tine doar să îmi aduc aminte ce bine ne simțeam împreună. Mă fascinezi cu totul, simt că te cunosc dar parcă mai am atât de multe de descoperit și înțeles. Ești tot ce am căutat și tot ce îmi trebuie ca să fiu fericită. București, mă BUCUR că EȘTI prima mea iubire!








duminică, 2 august 2015

Pasiune.

      Pasiune. Esența care trebuie aplicată în tot ceea ce facem, pe care toți o căutăm dar nu mulți o simțim. Sentimentul care ne animă viețile monotone și care ne ghidează în viață. Singurul lucru care ne dă forță și curaj și singurul lucru mai puternic decât dragostea.
      Nu cred că e ceva ce trebuie să simți neapărat în relații. Consider că ai mai mute șanse să îți descoperi pasiunea în activitățiile relaxante. Spre exemplu, verișoara mea este pasionată de muzică  și se vede asta, defapt, se aude, atunci când cântă. Eu sunt pasionată de scris, motiv pentru care am pornit și repornit acest blog.
     Astăzi am petrecut ceva timp cu Ana. Ana este o tânără domnișoară cu vise mari într-un oraș mare, în București. Am descoperit că este pasionată de artele plastice. E o fire creativă, are multe tablouri și multe alte proiecte în desfășurare. Fiind atrasă de artele plastice, de desen, este firesc că la vârsta adoescenței a descoperit arta machiajului. Nu exagerez când spun că e o artă, machiajele făcute de ea sunt expresive, sunt bine definite și sunt aplicate aproape de perfecțiune. Ea și-a urmat pasiunile și sunt sigură că în scurt timp va face și ceva bani din asta. Tu de ce să te ascunzi? Indiferent dacă e vorba de dans, de muzică sau știință, arată lumii ce poți și rupe gura târgului,cum s-ar spune.

      P.S. Atașez postării câteva poze de azi cu munca Anei. Vezi blogul Anei, click AICI !!!!!!!